måndag 3 januari 2011

God fortsättning på det nya året!

Nu är vi hemma igen efter nyårsfirandet utanför Hörby.

Hade en mycket trevlig helg. God mat och dricka, trevligt sällskap och lindrig baksmälla på nyårsdagen, haha. På nyårsafton åt vi trerätters middag, spelade spel, sköt raketer och drack goda drinkar från värdparets egna drinkmeny som var gjord kvällen till ära :-) Det var det mest stormigaste tolvslag jag hade varit med om, bokstavligen alltså, shit vad det blåste när vi var ute!
Det är skönt att komma bort lite ibland. Har haft en lugn helg och barnen har skött sig hyfsat! De får godkänt i alla fall! Så här såg Mirabelle ut kl 22.50 på nyårsafton (klänningen hade åkt av tidigare pga vattenstänk, man kan ju inte ha kläder på sig med vattenstänk på, eller hur?):
                                         

Men det är inte mycket senare än vanliga kvällar, hon är hopplös på att lägga sig fint på kvällarna, är pigg hur länge som helst. Hon har blivit väldigt känslig med, blir sur och arg på oss så fort vi säger till henne om något och när hon börjat gråta vill hon att VI ska vara glada, haha (Kan du va glad mamma?). Sen förklarar man att VI är glada när DUgör som vi säger. Då får man oftast höra: Kan du trösta mig?? HAHA. Det sötaste hon gör nu är när hon vaknar på bra humör, då kan man höra från hennes rum: Kan ni komma och väcka mig? :-)

Dagen efter konstaterade hon att hon hade missat raketerna, men blev lite ledsen stunden senare när hon kom på att hon hade missat efterrätten med. Men hon fick lite den kvällen istället, så hon blev glad igen.

Idag har vi varit hemma hos en kompis och hennes son och imorgon kommer en annan kompis och hennes 2 söner hit på besök, trevligt med lite sällskap när man är ledig ju och skönt för barnen med lite underhållning, Mirabelle blir rastlös på lovet trots alla nya julklappar ju...

Imorgon har min snälla man lovat mig sovmorgon, ser fram emot det! Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar