fredag 17 december 2010

Hej mitt vinterland!

Fredag!! Härligt! 1 vecka kvar till julafton bara. Dagen som så många väntar på och sen går det ju så fort tills den är över. Märker på Mirabelle nu hur förväntningarna ökar. Hon kom hem med julklappar igår som hon hade gjort på dagis. Kunde inte vänta på att vi skulle öppna dem på julafton utan öppnade dem åt oss igår, ville ju så gärna visa oss. O så fina de var, verkligen. Grötljusstaken var verkligen inte en sån där typisk barnpysselsak man bara har framme för att man måste, svårt att ta en bra bild på den dock. Ska se om vi kan göra fler såna, tänkte att det kunde vara skoj för mor- o farföräldrar att få i julklapp, nåt som Mirabelle gjort själv ju. Ska se om jag hittar alla delar man behöver.

Igår hade Mirabelle julfest på dagis och nu har hon jullov, får väl se om vi kan roa henne hela lovet haha. Fast snart är det ju jul och då är Stefan också ledig. Sen ska vi ha en av Mirabelles kusiner här någon dag på lovet och har då lovat att åka till ett lekland. Nyår ska firas i Boarp i år. Inte hört talas om? Jo, det är en liten by på landet utanför Hörby där Stefans bror bor tillsammans med en av mina bästa vänner, så det blir säkert hur trevligt som helst!

Ted har fått sin första tand! Snart kan han sitta själv med, än går det bara lite sen ramlar han åt ena hållet hihi, men det är ju kul med framsteg!

 
Mycket snö hos er med? Puh vad jag fick skotta innan, fick skottrygg, nästan som ryggskott, haha.
Ha en bra fredag och en trevlig helg. Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar