söndag 31 juli 2011

Dags att skriva lite blogg...

Inte för att det har hänt så mycket sen sist, mer än att solen tittade fram idag, haha. Det är så skönt med semester då hela familjen är tillsammans ju!

I veckan som har gått har Mirabelle påbörjat sin 3 veckor långa Plask och lek-simskola på Svedalabadet. Badet är ju utomhus så vissa dagar har de badat i regn, men det har inte hindrat Mirabelle. I måndags när vi kom dit var hon nervös och ville först inte alls i, men efter övertalning vill hon vara där hela tiden :-) Under veckan har dessutom 2 dagiskompisar också börjat där vilket hon gillar stort förståss!



Mirabelles nya rum är nu äntligen klart, hon har fått väldans mysigt! Teds nya rum ska fixas så småningom med, han kommer ju dock bara sova där nu, han leker här nere.

Oj, klockan är ju strax 21 och Mirabelle är fortfarande hos grannflickan och leker! Kanske bäst att hämta hem henne, hon borde verkligen lägga sig, hon är dock sällan trött på kvällarna. Rutinerna måste återgå snart när Stefan börjat jobba och det blir dagisdags. Både vad det gäller sovtider och gotte-ätande haha, man blir lätt slapp på semestern, men det är väl så det ska vara antar jag :-)

Häromdagen lämnade vi våra barn till några kompisar och unnade oss lite shoppingtid för oss själva. Vi shoppade och åt lunch i Lund, gjorde några fynd och som vanligt blev det lite handlat till barnen med, det är ju så kul att köpa nya saker/kläder till dem!

Nu hoppas vi på att det blir sol i nästa vecka som väderprognoserna säger. Vi ska gå till tandläkaren med barnen på onsdag och så blir det fikor (heter det en fika, flera fikor?) med vänner m.m. Tiden galopperar ju när Stefans semester börjar ta slut :-( Skritt vill vi ha tack!!!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar