tisdag 7 juni 2011

Sommar!

Idag har jag och Ted varit på babygruppens sista träff. Vi bytte 1-årspresenter och åt smörgåstårta. Trevligt men vemodigt! Alla hade köpt vars en paket o så fick man en annan, Ted fick ett knoppussel :-) Vi hade köpt ett sandlådeset med spann, spade m.m.

Hoppas, hoppas, hoppas sommarvädret stannar utan regn, vi har många utomhusgrejer inbokade. Tosselilla på söndag, grillkväll på dagis på måndag. Mirabelle ska på utflykt m dagis på tisdag. På lördag ska jag och Stefan stå på bakluckeloppis så även då underlättar det med fint väder ju, men man får vänta o se, kan ju ändå inte göra något åt vädret. Förresten vill man väl aldrig ha dåligt väder, kvittar vad man ska göra ju...

Långhelgen som gick var ju helt underbar vädermässigt. Vi hade de mysigt. Hann med mycket och Ted sov borta för första gången när vi var på sommarfest! Det gick bra, båda för oss och för Ted! Han hade ju ändå inte uppskattat festen, han skulle sova typ när det var dags att äta och sen hade han väckt oss tidigt dagen efter. Istället somnade Mirabelle om i vår säng på morgonen och för ovanlighetens skull sov vi till över 10! Skönt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar