onsdag 4 maj 2011

Lite snabb uppdatering från mig!

Idag har vi varit på babycafé Ted och jag, fast vi fikade inte så, det var mest lek för Ted :-) I eftermiddag ska vi gå på 10-månaderskontroll, "tänk vad tiden går fort" som de gamla säger!

Nu väntar vi på värmen igen ju, de har sagt att det ska bli varmare i helgen igen, men "de" har inte alltid rätt. Vi får hoppas helt enkelt. Har bjudit hem 2 dagiskamrater till Mirabelle och deras familjer på grillat så fint väder vore ju härligt!

Imorgon ska jag ju jobba igen, det är rätt skönt med variation i tillvaron. Tror att det är bra för barnen med ju, att få lite tid med oss båda.

Nu satte Ted igång dvdn, undrar vad han vill se? Han satt och höll i Mirabelles "Mamma Mu"-dvdskiva innan, så det är kanske den han vill se, fast den tog ju mamma undan, hehe. Luktar att det är dags att byta hans blöja nu ändå, blääää. Så jag får väl sluta blogga och återgå till verkligeheten. Ska strax hämta Mirabelle på dagis också, hon ville så gärna följa med till BVC så vi ställde in mormor-hämtningen idag och går dit efter istället.

Ha det gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar