tisdag 16 augusti 2011

Småbarnsmamma och småkattsmatte!

Hej igen!

Ja, hur gick det nu med Teds höstblåsor då? Jo, Mirabelle slapp dem som tur var. Hon kunde fullfölja sin simskola och vi var ju så stolta när vi tittade på henne på simskoleavslutningen i fredags. Teds blåsor blev inte värre heller så han hade nog faktiskt inte så ont, skönt! Dock ställde våra kompisar i Halmstad in sitt besök för säkerhets skull, ville ju inte riskera att deras barn skulle bli smittade. Synd, men det blir ju så när man har småbarn ibland. Nu hoppas vi att vi kan hitta en annan helg snart så att de kan komma!

Vi hade våra grannarna här på besök i lördags istället, åt kräftor och hade trevligt. Dock blev deras dotter, Mirabelle kompis, trött ganska tidigt så hon fick lägga sig och Mirabelle satt och tittade på film själv istället. I lördags hämtade vi också hem vår nya familjemedlem, Tarzan! Han är en söt och go liten kattunge, ni kan ju tänka er så mycket bus här är hemma nu!? En ettåring som just nu föröker trycka på datorn och en kattunge som gärna vill klättra i gardiner om han hade fått! Plötsligt har ALLT förvandlats till kattleksaker!

Denna veckan verkar bli en trevlig vecka. Vi har köpt ny säng t Mirabelle, en loftsäng. På torsdag ska jag på bio med en kompis, på lördag ska vi hem till några andra kompisar och på söndag ska vi på kalas hos bästaste svägerskan!

Mirabelle har sovit hos mormor inatt, så imorse låg jag här och slappade på soffan jättelänge medan Ted lekte och tittade på tv! Skönt! Igår när han sov middag kunde jag ligga och läsa och göra vad jag ville, utan att ha någon annan att tänka på ju, hihi. Tiden går fort nu, snart är min mammalediga tid slut tyvärr, det är ju så skönt att vara ledig. Hatar, hatar, hatar att stiga upp tidigt på morrnar, usch! Mirabelle längtar till dagis! Jag kommer sakna barnen, saknar ju redan Stefan sen han började jobba igen, man ses ju så lite på vardagar!

Nu la Ted huvudet mot datorn som han gör när man säger Naw till katten o så, haha. Ha en bra dag i solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar